Alima Yeni Malatyaspor'da Azad ile Yollar Ayrılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alima Yeni Malatyaspor'da Azad ile Yollar Ayrılıyor

Alima Yeni Malatyaspor\'da Azad ile Yollar Ayrılıyor
11.01.2016 16:40

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’da kulüpten ayrılmak istediğini söyleyip, Antalya kampına katılmayan orta saha oyuncusu Azad Filiz ile yolların ayrılacağı belirtildi.

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'da kulüpten ayrılmak istediğini söyleyip, Antalya kampına katılmayan orta saha oyuncusu Azad Filiz ile yolların ayrılacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında Kartalspor'dan transfer ettiği Azad, ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığına neden olmuştu. Malatya ekibiyle Ligin ilk yarısında 11 maçta ilk on bir olmak üzere toplam 13 karşılaşmaya çıkan Azad'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Şanlıurfaspor ile transfer görüşmesi yaptığı da gelen haberler arasında.

Takımın devre arası kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya'ya gitmeyen Azad'ın, sözleşmesinde belirtilen gerekli yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde ise serbest kalmasının zor olduğu öğrenildi.

Sportif Direktör Ali Ravcı, Azad Filiz'in henüz kampa katılmadığını doğrulayarak, "Azad gelir konuşur, bizde uygun görürsek yollarımızı ayırırız" dedi.

Ravcı, genç futbolcuyu çağırdıklarını ancak buna rağmen kendisinin kampa katılmadığı ifade ederek, "Azad ile henüz bir görüşme yapmadık. Bu futbolcu bize bir şey söylemeden kampa katılmadı. Gelir, oturur, konuşuruz. Eğer uygun bulursak yollarımız ayırırız" açıklamalarında bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor'da Azad ile Yollar Ayrılıyor - Son Dakika


Advertisement