Alipaşaspor U- 17 Şampiyonu - Son Dakika
Spor

Alipaşaspor U- 17 Şampiyonu

Alipaşaspor U- 17 Şampiyonu

Diyarbakır U 17 futbol liginde finalde Kayapınar Belediyesporu 3-1 yenen Alipaşaspor şampiyonluk ipini göğüsledi.

15.02.2015 20:05

Alipaşa spor U 17 ligi B grubunda yeni Diyarbakırspor, Yolspor Öz Diyarbakır Fk, Harbişspor, ve Kayapınar Belediyespor ile girdiği zorlu yarıştan şampiyon olarak çıkan Alipaşaspor Finalde karşılaştığı Kayapınar Belediyesporu 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Alipaşaspor Futbol antrenörleri Sezai Şenci ile Mehmet Ulaş'ın öğrencileri grubunda 30 gol atarak sadece 2 gol yeme başarısını gösterdiler. Şenci ve Ulaş yaptıkları açıklamada , "Kurum ve kuruluşlardan hiç bir destek almadan şampiyon olduk. Varoşların takımı Alipşaspor hiçbir kurum ve kuruluş desteği almadan şampiyon olması spor camiasında yankı uyandırdık" dediler.

Genç Antrenörler İle Gelen Başarı

Başarılı genç Antrenörleri Sezai Şenci ile Mehmet Ulaş'ın takımı Alipaşaspor Mart ayında Bölge şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil etmeye hak kazandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Alipaşaspor U- 17 Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AKHUN: ALİPAŞALI OLUP DİYARBAKIRDA İKAMET DENE VEYA BAŞKA İLLERDE İKAMET EDENLERİ, ALİPAŞA SPOR KULÜBÜNE YARDIMA DAVET EDİYORUM, ALİPAŞA SPO KULUBİ YÖNETİCLERİ KULÜP ADINA BİR HESAP AÇMALI ELEKTRONİK ORTAMDA TÜM DİYARBAKIRLILARA BATI İLLERİNDEKİ DERNEKLER VE BASIN ARACILIĞIYLA BU KONUDA ÇALIŞMA YAPMALI(velinin, kaleci mehmetin, süleymanının tenekci mehmedin, arap sedatın, doktur yılmazın, tedaşçı gazanferin vs futbolcuların )alipaşasına selam olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement