Alper Potuk En İyi Futbolcu Seçildi - Son Dakika
Spor

Alper Potuk En İyi Futbolcu Seçildi

Alper Potuk En İyi Futbolcu Seçildi

Esparkk AVM ve Final Dergisi Dershanesi'nin ortaklaşa olarak düzenlediği "2012 Yılı Sporda En İyiler" oylaması sonuçlandı.

03.01.2013 15:38

Esparkk AVM ve Final Dergisi Dershanesi'nin ortaklaşa olarak düzenlediği "2012 Yılı Sporda En İyiler" oylaması sonuçlandı.

Eskişehir'de 22 Aralık-31 Aralık tarihlerinde Espark AVM'de gerçekleşen oylama sonuçlarında yılın profesyonel futbolcusu Alper Potuk, yılı sporcusu Gamze Bulut, yılın engelli sporcusu Neslihan Kavas oldu. Espark AVM Müdürü Gözde Hoşten, oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, "Oylamada yaş sınırlaması vardı. birden fazla oy kullanılmadı. Çok çekişmeli bir oylama olmuş. Bu projede olduğu gibi Eskişehir'deki sosyal sorumluluk projelerinde görev almaya devam edeceğiz" dedi.

Oylamalara Belediye Başkanları Dt. Ahmet Ataç ve Burhan Sakallı'nın da oy kullandığını, çok adil bir sonuç olduğunu ifade eden Final Dergisi Dershanesi Temsilcisi Kamil Emeksiz, "Sosyal duyarlılık içinde 2 kurumu da tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum. Oylama sonuçlarının dışında bize destek verenlere de özel ödül vereceğiz. Anadolu Üniversitesi Rektörü Davut Aydın ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen'i bu ödüle layık gördük. 18 Ocak'ta plaketleri sporcularımıza takdim edeceğiz. Böyle bir organizasyonda bulunmak büyük gurur" dedi.

Oylamada yılın profesyonel futbolcusu Alper Potuk bin 504, yılın sporcusu Gamze Bulut 2 bin 28 ve yılın engelli sporcusu Neslihan Kavas bin 418 oyla birinci seçildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alper Potuk En İyi Futbolcu Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement