Altay, gol yollarında daha üretken olmak için çalışıyor - Son Dakika
Spor

Altay, gol yollarında daha üretken olmak için çalışıyor

Altay, gol yollarında daha üretken olmak için çalışıyor

Altay teknik direktörü Djilali Bahloul, takımın gol yollarında daha etkili olması için çalışmalar yapıyor. Altay, oynadığı 8 maçta sadece 5 gol atarak en az gol atan takımlardan biri oldu. Bahloul, antrenmanlarda hücum organizasyonlarına ağırlık verirken, genç oyunculardan skora katkı sağlamalarını bekliyor. Ayrıca, savunmada daha agresif bir kimlik sergilemeyi hedefleyen Bahloul, bireysel hataları önlemek için özgüven aşılamaya çalışıyor. Altay, Gençlerbirliği maçında galip gelerek kötü gidişi durdurmayı amaçlıyor.

19.10.2023 12:59

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR,

1'inci Lig'de son sırada yer alan Altay'da teknik direktör Djilali Bahloul, siyah-beyazlı takımın gol yollarında daha üretken olması için kolları sıvadı. İzmir temsilcisi oynadığı 8 karşılaşmada sadece 5 gol atarak en az gol atan 3 takımdan biri olurken, 41 yaşındaki teknik adamın antrenmanlarda hücum organizasyonlarına ağırlık verdiği belirtildi. Siyah-beyazlılarda Paixao ve Zeki 2'şer kez, İbrahim ise 1 kez rakip fileleri sarsarken, teknik patron Bahloul'un özellikle gençlerden sorumluluk alarak skora katkı sağlamalarını beklediği ifade edildi.

Hücum organizasyonlarının yanı sıra savunmada takımın daha agresif bir kimliğe bürünmesini isteyen teknik direktör Bahloul'un öğrencilerine özgüven aşıladığı ve bu şekilde bireysel hataların önüne geçmeyi planladığı bildirildi. Ligde kalesinde 14 gol görerek en çok gol yiyen ikinci takım olan Altay, pazartesi günü Gençlerbirliği deplasmanında galip gelerek kötü gidişi durdurmayı hedefliyor. Sol bek Yusuf'un cezasının sona erdiği siyah-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı ön libero Ceyhun dışında eksik yok.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, gol yollarında daha üretken olmak için çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement