Altay kaybetmeyi unuttu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Altay kaybetmeyi unuttu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Altay kaybetmeyi unuttu

TFF 1'inci Lig'de evinde aldığı 2-1'lik Bursaspor galibiyetiyle zirve yarışına tutunan Altay, kötü başladığı sezonda ibreyi terse çevirdi.

TFF 1'inci Lig'de evinde aldığı 2-1'lik Bursaspor galibiyetiyle zirve yarışına tutunan Altay, kötü başladığı sezonda ibreyi terse çevirdi.
Ligin ilk haftasında evinde Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olan siyah-beyazlılar, daha sonra oynadığı altı karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. 2'nci haftada İstanbulspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Altay, bir sonraki hafta evinde Balıkesirspor'u 1-0 yenerek galibiyetle tanıştı.
Boluspor'u deplasmanında 2-0 kazanarak 2'de 2 yapan İzmir temsilcisi daha sonra evinde Keçiörengücü ile 0-0, Adanaspor'la da deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Son olarak Bursaspor'u İzmir'den puansız yollayan Altay, 7 maçta sadece 1 kez sahadan eli boş ayrılmış oldu.
Hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak olan siyah-beyazlı takım milli maç arasından sonra üst üste Altınordu ve Menemenspor'la derbi maçlarına çıkacak.


Kaynak: DHA