Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'in Kıyafet Tercihi Galibiyet Getiriyor - Son Dakika
Spor

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'in Kıyafet Tercihi Galibiyet Getiriyor

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek\'in Kıyafet Tercihi Galibiyet Getiriyor

Altay'ın 1'inci Lig'de mücadele eden futbol takımının teknik direktörü Yusuf Şimşek, son 4 haftada giydiği kıyafet kombinasyonuyla takımına 9 puan kazandırdı. Şimşek'in galibiyet serisini sürdürmek için kıyafet totemi yapması dikkat çekti.

18.01.2024 11:47  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR,

1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçını kazanarak galibiyet serisini 4 haftaya çıkarmayı hedefleyen Altay'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in kıyafet totemi yapması dikkat çekti. Siyah-beyazlı kulüpte bu sezon çalışan 4'üncü teknik adam olan Yusuf Şimşek, ilk maçına siyah renkteki eşofman takımıyla çıktı. Altay bu karşılaşmada evinde Boluspor'a 1-0 mağlup oldu.

Tecrübeli teknik adam bir sonraki hafta İstanbul'da oynanan Adanaspor müsabakasında ise siyah alt, kırmızı üst eşofman ve siyah yelek giyerek saha kenarında görev yaptı. Adanaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyet ardından teknik direktör Yusuf Şimşek iç sahadaki 2-1'lik Keçiörengücü ve  1-0'lık Şanlıurfaspor zaferlerinde aynı kombini tercih etti. Giydiği kıyafetin uğruna inanan Şimşek, takımına 9 puan kazandırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'in Kıyafet Tercihi Galibiyet Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement