Altınordu'da Ali Özgün Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika
Spor

Altınordu'da Ali Özgün Kadro Dışı Bırakıldı

Altınordu\'da Ali Özgün Kadro Dışı Bırakıldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altınordu'da disiplinsiz davranışlar sergileyen tecrübeli golcü Ali Özgün, kadro dışı bırakıldı. Kırşehir Belediyespor maçında kadroya alınmayan Özgün'e ara transfer döneminde kulüp bulması istendi. Geçtiğimiz sezon 1. Lig'de 9 gol atan golcü, bu sezon beklentileri karşılayamadı ve sadece 1 gol kaydetti. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Özgün, Altınordu ile ilişkisini tamamlayacak.

20.10.2023 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da disiplinsiz davranışlar sergileyen 33 yaşındaki tecrübeli golcü Ali Özgün'ün kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Disiplinsiz davranışları nedeniyle Kırşehir Belediyespor maçında kadroya alınmayan Ali Özgün'e ara transfer döneminde kendisine kulüp bulması iletildi. Geçtiğimiz sezon 1. Lig'de mücadele eden kırmızı-lacivertli ekibe ara transfer döneminde katılan ve 15 maçta 9 gol atan 33 yaşındaki golcü, bu sezon TFF 2. Lig'de beklentileri karşılayamadı ve 6 maçta sadece 1 gol kaydetti. Durum böyle olunca İzmir temsilcisi, Özgün'ü kadro dışı bırakma kararı aldı.

Öte yandan Ali Özgün'ün Altınordu ile olan mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu'da Ali Özgün Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement