Amed Sportif Bandırma Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Amed Sportif Bandırma Maçına Hazırlanıyor

15.04.2026 19:50

Amed Sportif, Bandırmaspor maçı için antrenmanlarına devam etti. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiyor.

Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında deplasmanda Özbeyli Bandırmaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Yeşil-kırmızılı kulübün açıklamasına göre Şehmus Özer Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman, kondisyon, kuvvet ve taktik çalışmalarıyla başladı.

Sahada ısınma, çabukluk ve pas uygulamaları yapılan idman idman, taktiksel ve bireysel organizasyonlarla sona erdi.

Diyarbakır ekibi, hazırlıklarına yarın devam edecek.

Bandırmaspor ile Amed Sportif Faaliyetler, 19 Nisan Pazar günü, saat 16.00'da, Bandırma 17 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amed Sportif Bandırma Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement