Ampute Milli Takımı, Polonya'yı yenerek ikinci oldu - Son Dakika
Spor

Ampute Milli Takımı, Polonya'yı yenerek ikinci oldu

Ampute Milli Takımı, Polonya\'yı yenerek ikinci oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun destek verdiği Ampute Milli Takımı, Polonya'yı 3-2 yenerek Avrupa Uluslar Ligi'nde ikinci oldu ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. Türkiye, A Grubu'nu 2 galibiyet, 1 yenilgi ile tamamladı.

18.06.2023 20:09  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute Milli Takımı, Uluslar Ligi'ndeki son maçında Polonya'yı 3-2 yenerek ikinci oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takımı, Avrupa Uluslar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında ev sahibi Polonya'yı 3-2 mağlup etti. Türkiye, bu sonuçlarla 2024 yılında Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na da katılma hakkı elde etti.

Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenen Avrupa Uluslar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında İngiltere'ye 1-0 mağlup olan ay-yıldızlılar, ikinci müsabakasında İspanya'yı 4-0 yenmişti. A Grubu'nu 2 galibiyet, 1 yenilgi ile kapatan millier, lider İngiltere'nin ardından ikinci sırayı elde etti. Grupta Polonya üçüncü, İspanya da dördüncü oldu.

Ömer Gürsoy, Varşova Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat'a forma takdim etti

Türkiye ile Polonya arasındaki müsabakayı T.C. Varşova Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat da takip etti. Türkiye Futbol Federasyonu Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy; Ampute Milli Takım Teknik Direktörü İsmail Temiz ve Kaptan Rahmi Özcan ile birlikte Büyükelçi Fırat'a A Milli Takım forması takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ampute Milli Takımı, Polonya'yı yenerek ikinci oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement