Amrabat, Malaga'yı Uçurdu: 4-0 - Son Dakika
Spor

Amrabat, Malaga'yı Uçurdu: 4-0

Amrabat, Malaga\'yı Uçurdu: 4-0

Malaga, sahasında konuk ettiği Rayo Vallecano'yu farklı mağlup ederken, maça damgasını vuran isim bonservisi Galatasaray'da bulunan Nordin Amrabat oldu.

26.10.2014 15:48

La Liga'ad 9. hafta karşılaşmalarında sahasında Rayo Vallecano'yu konuk eden Malaga, Nordin Amrabat'ın penaltıdan bir gol atıp iki de asist yaptığı mücadeleyi 4-0 kazandı.

Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip, Amrabat'ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Samu'nun yaptığı sert vuruşla öne geçti: 1-0.

Golden sonra da baskısını sürdüren Malaga, 21. dakikada farkı ikiye çıkarttı. Antunes'in pasında kale ağzında topla buluşan Darder, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0.

45. dakikada Amrabat'ın şık arapasında ceza sahasına sokulan Juanmi, sert bir vuruşla ilk yarının sonucunu ilân etti: 3-0.

İkinci yarıda da oyunun hakimi Malaga'ydı. 49. dakikada Amaya, ceza sahası içersinde Samuel'i düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Amrabat, sol köşeye yaptığı düzgün vuruşla maçın sonucunu belirledi: 4-0.

Malaga bu galibiyetle puanını 15'e yükseltirken, Rayo Vallecano ise 11 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Amrabat, Malaga'yı Uçurdu: 4-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement