Anadolu Efes'in 33 yaşındaki yıldız oyuncusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes'in 33 yaşındaki yıldız oyuncusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi

Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki sporcunun yoğun bakımda olduğu açıklandı.

03.05.2023 09:51  Güncelleme: 12:16

Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Chris Singleton için Anadolu Efes'ten açıklama geldi. Kulüp, oyuncunun ilk tetkiklerinin temiz çıktığını ve müşahede altında tutulacağını belirtti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Anadolu Efes'ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Bugün yaşadığı göğüs ağrısı sonrasında tetkikleri yapılmakta olan Chris Singleton'ın koroner anjiyografisi temiz çıkmıştır. Oyuncumuzun ileri tetkikleri sürmektedir. Bu süre zarfında müşahede altında tutulacak ve gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

GÜNÜ HASTANEDE GEÇİRECEK

Kulüpten daha sonra yapılan bir başka açıklamada ise, "Chris Singleton'a yapılan ileri radyolojik değerlendirme ve kardiyak incelemeler sonucunda, doktorlar oyuncumuzda perikardit ve iki taraflı plevral efüzyon tespit etmiştir. Tetkiklerde aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlenmiş ancak diseksiyon izlenmemiştir. Oyuncumuzun tetkik ve tedavisine hastanede devam edilmektedir. Oyuncumuz bugünü hastanede geçirecek, durumu yarın tekrar değerlendirilecektir. Gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır." denildi.

SINGLETON'IN PERFORMANSI

Euroleague'de geçen sezon Anadolu Efes forması ile 36 karşılaşmada 17:41 dakika ortalama süre alan Singleton, maç başına 3.9 sayı, 2.8 ribaunt ve 0.4 asist ortalamaları ile mücadele etti.Deneyimli basketbolcu, Basketbol Süper Ligi'nde ise geçtiğimiz sezon 21 maça çıktı. Maç başına 27:21 dakika süre alan Singleton, 7.8 sayı, 4.1 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Anadolu Efes\'in 33 yaşındaki yıldız oyuncusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi

Son Dakika Spor Anadolu Efes'in 33 yaşındaki yıldız oyuncusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hamit Gündoğdu: Normal bir vatandaş olsa olabilir dersin...ama bunlar spor yapan üst düzey oyuncular. Acaba bunların periyodik sağlık kontrollerinde bir aksaklık, gevşeklik ve vurdumduymazlık mı? Hakim. 8 3 Yanıtla

Advertisement