Anadolu Efes Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes Maçının Ardından

Anadolu Efes Maçının Ardından

THY Euroleague Top 16 Turu'nda CSKA Moskova'ya konuk olan Anadolu Efes, 96-68 gibi farklı bir skorla sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.

25.01.2012 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY Euroleague Top 16 Turu'nda CSKA Moskova'ya konuk olan ve 96-68 gibi farklı bir skorla sahadan mağlup ayrılan Anadolu Efes'in başantrenörü Ufuk Sarıca, karşılaşmada çok komik hatalar yaptıklarını ve mağlubiyetin bu hatalar neticesinde geldiğini söyledi.

Moskova'daki karşılaşmadan sonra açıklamada bulunan Anadolu Efes'in koçu Ufuk Sarıca, karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"Kolay olmayacağını biliyorduk maçtan önce. Ama özellikle maçın ikinci periyodunda oyundan kopuşumuz bu kadar farklı bitmesine sebep oldu. Tabii ki CSKA Moskova çok güçlü bir takım, iyi bir takım, değerli oyuncuları var ama bizimde mutlaka buralarda daha farklı oynayıp daha oyunda kalıcı olmamız gerekiyor. Yaptığımız basit demeyeceğim çok komik hatalar var. Tabi bunları yapınca bu seviyelerdeki maçlarda maalesef hata kabul etmiyor. Sonuç itibari ile bir grup oynuyoruz, bir seri oynuyoruz önümüzde çok önemli bir Olimpiakos maçı var haftaya. Artık yarından itibaren bu maçı unutmak lazım. Buralardan dersler çıkarıp haftaya kazanacak hale gelmek lazım. Orda mutlaka kazanacağımıza ben inanıyorum."

Sarıca, 2 maçtan 1 tanesini kazanmak gibi bir hedef koyduklarının da altını çizerken, "Biz burada olası bir avantaj elde edip sürpriz bir galibiyet almak istiyorduk açıkçası. Şuan eğer iç saha avantajımızı kaybetmezsek ve önümüzdeki hafta Olimpiakos maçını kazanırsak büyük yol almış oluruz. Olimpiakos maçının çok büyük önemi var. ve daha sonra İstanbul'da oynayacağımız arka arkaya 2 tane maç var bunları kazanıp gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Anadolu Efes Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement