Anamur'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Anamur'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Anamur\'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Mersin’in Anamur ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ile Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Kurumlararası Futbol Turnuvası sona erdi.

07.05.2018 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ile Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Kurumlararası Futbol Turnuvası sona erdi.

Anamur T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Futbol Takımı final maçını kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Anamur Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan verdi.

Anamur Başsavcısı Mehmet Köklü, Anamur Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve Anamur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kayabaşı'nın katıldığı kupa töreni öncesinde konuşan Anamur Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İlçemizin sosyal ve kültürel noktadaki gelişiminde insanımızın sporu ve futbolu seviyor ve sevdiriyor olması önemli bir etken. Yaklaşık 15 takımın katıldığı turnuvada her takım benim gönlümde birinci ama bu bir müsabaka sonuçta 1'nci, 2'nci ve 3'ncüsü olacak. Ayrıca turnuva centilmence bir karşılaşma oldu. Bu bakımdan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Anamur'da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement