Arena'nın Çatısı Mahkemelik Oldu - Son Dakika
Spor

Arena'nın Çatısı Mahkemelik Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile G.Saray arasındaki, TT Arena Stadyumu'nun çatısı ile ilgili konudaki ihtilaf, mahkemelik oldu.

20.12.2013 14:34  Güncelleme: 14:31

Galatasaray- Juventus maçında yaşanan kar yağışı nedeniyle gündeme gelen çatı tartışması, mahkemeye taşındı.

BELGELER YALANLANDI

Galatasaray yöneticilerinin, sözleşmede çatının kapatılması konusunda herhangi bir hüküm bulunmadığı yönündeki açıklamaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belgeleri ile yalanlandı.

ARENA'NIN ÇATISI MAHKEMELİK OLDU

Dönemin Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Galatasaray Kulübü Yönetimi adına Işın Çelebi'nin imzalarının bulunduğu sözleşmede Türk Telekom Arena'nın çatısının 24 ay içerisinde kapatılacağına dair maddenin olduğunu açıklayan Gençlik Ve Spor Bakanlığı, sarı-kırmızılı kulübü mahkemeye verdi.

Galatasaray Kulübü ile Spor Genel Müdürlüğü daha önce de maç hasılatı, isim hakkı, reklam gelirleri gibi konularda da mahkemelik olmuştu.

Arena\'nın Çatısı Mahkemelik Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arena'nın Çatısı Mahkemelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ALİ: FENERBAHÇELİ ZİYA DOĞRU SÖYLÜYOR ALIN TELEKOM ÇAMURKOMMU AKRLONKOMMU VERİN ALİSAMİYEN STAD INI ZATEN BU STAD YÜZÜNDEN KULÜBÜMÜZ YAPTIĞIM HESAPLARA GÖRE 5 MİLYAR DOLAR ZARAR ETTİK ALİSAMİYENİN OLDUĞU YERDE TEK DÜKKAN MİLYON DOLARLARA SATILIYOR BİZİM 5 MİLYAR DOLARIMIZ OLDUĞU ZAMAN HERYERDE STAD YAPARIZ DÜNYANI EN ZENGİN KULÜBÜ OLURUZ HESAP BİLMEYEN MUHASEBECİLE DUYURULUR 6 4 Yanıtla
  • veyis: hiç bir stadyum klübe ait değildir bu ülkede hepsi 49 yıllığına kiralanır sahibi devlettir. 50 yılı aşan bir mülk devlet haznesinden çıkar bu yüzden 49 yıllığına her sene belirli ödemeler yapılır bu stadyumda gs değildi Ali sami yen de onların değildi muhasebeci arkadas boş konuşuyon. 2 0 Yanıtla

Advertisement