Arsenal Bir Kaza Daha İstemiyor - Son Dakika
Spor

Arsenal Bir Kaza Daha İstemiyor

Arsenal Bir Kaza Daha İstemiyor

Everton'a karşı son 15 maçın sadece 1'ini kaybeden Arsenal, hafta içinde Beşiktaş ile oynayacağı rövanş maçı öncesi moral arıyor.

22.08.2014 21:32

Premier Lig'e geçen hafta Crystal Palace galibiyetiyle başlayan Arsenal, Cumartesi günü Goodison Park'ta ligin dişli ekiplerinden Everton ile karşı karşıya gelecek.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinde Beşiktaş ile Olimpiyat Stadı'nda golsüz berabere kalan Topçular, ligdeki ilk deplasman maçları için Merseyside'a gidiyor.ŞAMPİYON ÜÇLÜ DÖNÜYOR

Siyah beyazlılara karşı oynanan mücadelede bileğinden sakatlanarak maçı yarım bırakan Mikel Arteta'dan yoksun kalacak olan Londra ekibi, Dünya Kupası yıldızları Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski'nin dönüş haberiyle rahat bir nefes aldı.

Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında konuşan Wenger, "Bugün ve yarın çok kritik. Oyuncularımın son durumlarını sürekli takip ediyorum. Everton maçında onları sahada istiyorum. Üçünü de oynatacak mıyım? Hayır, sanmıyorum ama bizimle olacaklar." ifadelerini kullandı.

Geçen yıl aynı statta oynanan maçı Everton 3-0'lık skorla kazanırken, Arsenal oldukça zorlu bir testle karşı karşıya kalacak.MARTINEZ TEMKİNLİ

Ancak Everton Teknik Direktörü Roberto Martinez, Topçular'ın hafta arasında Türkiye seyehatinin kendilerine bir avantaj sağlayacağını düşünmüyor.

Martinez, "Bu nasıl baktığınıza göre değişir. Ben onların daha hazır olduğuna inanıyorum. Motivasyonları en üst seviyede olacak. Geniş bir kadroları ve bunun altından kalkabilecek güçteler." dedi.

Başarılı teknik adam ayrıca, "Sezon başında onlarla oynayacak olmamız belki bir avantaj gibi gözükebilir. Sonuçta henüz form tutmadılar. Ama Türkiye'deki maçta gördüğümüz üzere istedikleri zaman oldukça tehlikeli olabiliyorlar." şeklinde konuştu.SADECE BİR İŞ KAZASI MIYDI?

Geçen sezon Goodison Park'ta alınan galibiyetten önceye baktığımızda, Everton rakibiyle oynadığı son 14 maçın hiçbirinde galip gelmeyi başaramadı.

Lige Leicester City beraberliğiyle başlayan Merseyside ekibi, King Power Stadı'nda pek de etkileyici bir performans sergileyememişti.

Sakatlığı nedeniyle Leicester maçında yedek kulübesinde oturan sağ bek Seamus Coleman'ın bu maçta sahada olması bekleniyor. Öte yandan tedavileri süren Ross Barkley ve Bryan Oviedo, Arsenal maçında da takımını yalnız bırakacak.Arsenal'in muhtemel ilk 11'i: Szczesny, Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Debuchy, Wilshere, Mesut, Ramsey, Cazorla, Alexis, GiroudEverton'ın muhtemel ilk 11'i:Howard, Distin, Jagielka, Baines, Coleman, Barry, McCarthy, Pienaar, Naismith, Mirallas, Lukaku

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal Bir Kaza Daha İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement