Arsenal, Manchester United'ı uzatmalarda mağlup etti - Son Dakika
Spor

Arsenal, Manchester United'ı uzatmalarda mağlup etti

Arsenal, Manchester United\'ı uzatmalarda mağlup etti

Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal, evinde karşılaştığı Manchester United'ı uzatmalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Marcus Rashford'un golüne Martin Odegaard ile cevap veren Arsenal, Declan Rice ve Gabriel Jesus'un golleriyle galibiyete ulaştı. Bu sonuçla Arsenal puanını 10'a çıkardı.

03.09.2023 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal evinde karşılaştığı Manchester United'ı uzatmalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal ile Manchester United, Emirates'te karşı karşıya geldi. Mücadelenin 27. dakikasında konuk ekip, Marcus Rashford'un attığı golle 1-0 öne geçerken, ev sahibi 28. dakikada hemen Martin Odegaard ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda iki takım da birçok pozisyon bulurken, Arsenal maçın 90+6. dakikasında Declan Rice'ın kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Müsabakanın 90+11. dakikasında sahneye çıkan Gabriel Jesus, skoru 3-1 yaptı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti.

Maçın 60. dakikasında Arsenal'in kazandığı penaltı VAR'dan geri dönerken, 88. dakikasında da Manchester'ın Alejandro Garnacho ile bulduğu gol, VAR kararıyla ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Manchester United'da milli kaleci Altay Bayındır ilk kez maç kadrosunda yer aldı.

Bu sonucun ardından Arsenal puanını 10'a çıkarırken, Manchester United da 6 puanda kaldı.

Milli takım arasından sonra Arsenal deplasmanda Everton ile karşılaşacak, Manchester United ise Brighton'ı konuk edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arsenal, Manchester United'ı uzatmalarda mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement