Aslan'a Popescu Ayarında Stoper ! - Son Dakika
Spor

Aslan'a Popescu Ayarında Stoper !

Aslan\'a Popescu Ayarında Stoper !

Galatasaray'dan yeni stoper operasyonu! Sarı-kırmızılı, Palmeiras'taki Vitor Hugo için yeni teklif yaptı. Şimdi Brezilya'dan haber bekleniyor...

05.05.2017 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren ve özellikle savunmada yaşadığı problemlerle dikkat çeken Galatasaray'da artık yavaş yavaş yeni sezon hazırlıklarına geçildi. Galatasaray'ın teknik direktör Igor Tudor ile yeni sezona devam edeceği başkan Dursun Özbek tarafından açıklanırken, planlar da yapılmaya başlandı.

BU KEZ TECRÜBELİ TRANSFER

Igor Tudor ile gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek için harekete geçen Galatasaray'da büyük transfer operasyonuna resmen start verildi. Son dönemde genç oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, yaz transfer döneminde bu kez farklı bir yol izleyecek. Yeni sezon için önemli transferler yapmayı planlayan Galatasaray'da kadroya katılacak isimlerin tecrübeli olması, aranacak ilk şart olacak.

"YENİ POPESCU" ARANIYOR! HEDEF VİCTOR HUGO...

Özellikle Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Semih Kaya gibi savunma isimlerine yardımcı olması açısından daha deneyimli stoper arayan Galatasaray, kelimenin tam anlamıyla 'Yeni Popescu' olacak ismi arıyor. Sarı-kırmızılılar bu hedefi doğrultusunda rotasını bir isme çevirdi ve listede ilk sırada yer alan Brezilyalı Vitor Hugo için harekete geçildi.

GALATASARAY İLE PALMEIRAS ARASINDA UÇURUM YOK!

Sezon başından bu yana Galatasaray'ın transfer gündeminden düşmeyen Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras'ta forma giyen 25 yaşındaki Victor Hugo için, sarı-kırmızılılar yeniden temasa geçti. 1,87 boyundaki defans oyuncusu için Palmeiras 6-7 milyon euro bonservis bedeli beklerken, Galatasaray da yeni stoperi için 5-6 milyon euroyu gözden çıkarmayı düşünüyor.

Vitor Hugo'ya imza attırmayı isteyen Galatasaray, Palmeiras'a ilk teklifini iletirken, Brezilya kulübünün 15 gün süre istediği ortaya çıktı. Galatasaray, 4,5 milyon eurodan pazarlıklara başlarken, oyuncuya 1,5 milyon euro maaş düşünüldüğü bilgisine ulaşıldı. Galatasaray'ın transferinde ısrarlı olduğu Vitor Hugo için gelecek cevaba göre somut adım atması ve Brezilya'ya imza attırması bekleniyor.

Kaynak: Sporx.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aslan'a Popescu Ayarında Stoper ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement