ASTOR Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan: Ümitsizliğe gerek yok - Son Dakika
Spor

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan: Ümitsizliğe gerek yok

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan: Ümitsizliğe gerek yok

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Zafer Turan, Ankara Keçiörengücü mağlubiyetine ilişkin, ümitsizliğe gerek olmadığını belirtti. Turan, mağlubiyetin ardından takımın performansını artırmak ve hedeflere odaklanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

19.09.2023 21:09

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Zafer Turan, Ankara Keçiörengücü mağlubiyetine ilişkin, ümitsizliğe gerek olmadığını belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekibin teknik direktörü Zafer Turan, 5. hafta maçında deplasmanda Ankara Keçiörengücü karşısında alınan mağlubiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ankara Keçiörengücü maçında istedikleri sonucu alamadıklarını ifade eden Turan, şunları kaydetti:

"Maalesef istediğimiz sonucu alamadan Ankara'dan döndük. 10 maç sonra ilk yenilgimizi almak bizleri de üzdü. Bazı hakem hataları vardı ancak sonuçta mağlup olan taraf biz olduk. Şimdi aramıza katılan mevcut futbolcularımızın da performansını istenilen düzeye çekerek sezonun diğer maçlarına odaklanmalıyız. 12'si ilk yarı, 17'si ikinci yarı olmak üzere önümüzde daha 29 maç var. Karamsarlığa kapılmıyoruz ve hedeflerimize doğru ilerlemek için elimizden geleni yapacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ASTOR Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan: Ümitsizliğe gerek yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement