At Küçük Ama Zengin" - Son Dakika
Spor

At Küçük Ama Zengin"

At Küçük Ama Zengin"

Manchester City menajeri Manuel Pellegrini, takımı Chelsea’yi şampiyonluk yarışının üç atlısından küçük olanı olarak nitelendiren Jose Mourinho’ya nüktedan bir cevap verdi.

07.02.2014 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maç konuşması masörden!

Geçtiğimiz Pazartesi evinde Chelsea'ye 1-0 yenilen Manchester City'de menajer Manuel Pellegrini, geçmişten kalma bir çekişme içerisinde olduğu meslektaşının demeç savaşlarındaki farklı üstünlüğüne güçlü bir saldırı ile karşılık verdi.

Elde ettiği taktik yanı güçlü zaferin ardından takımı Chelsea'nin 'diğer iki büyük atın yanındaki küçük at olduğunu, süt içerek büyümeye ve zıplamayı öğrenmeye ihtiyacı olduğunu' söyleyen Jose Mourinho, güçlenerek yükselen takımını değil rakiplerini favori göstermişti.

Pellegrini'nin bu iddiaya cevabı ise aynı kalitede oldu: "Menajeri böyle düşünüyorsa küçük at olabilirler, fakat bu at küçük ama zengin. Bu takım son 10 yılın en çok para harcayan takımı, bu sezonun transfere en çok para harcayan takımı ve yine bu takım Ocak transfer döneminin en çok para harcayan takımı. Yani küçük, ama zengin."

Kendi takımının da bahsettiği noktadan bakıldığında Chelsea'den farkı olmayan Pellegrini, sezonun geride kalan bölümünü uzun süre lider götürdüğünden ötürü Arsenal'in yarışın favorisi olduğunu öne sürerken, üç atın da foto finişe kadar yan yana gideceklerini düşündüğünü söyledi:

Hazard: Şampiyon olabiliriz

"Ne kadar güçlü bir kadroya sahip olduklarını son maçlarda gösterdiler. Herkes kendi takımı için iyisi nasılsa ona göre konuşuyor. Mourinho da böyle yapıyor, kazanmanın ödülünü istiyor ama kaybederse sorumluluğu üzerine almamak istiyor. Bence yarış üç takım arasında epey yakın geçecek."

Yine ayın menajeri

Manuel Pellegrini, Aralık ayından sonra Ocak ayında da 'Ayın Menajeri' ödülünü aldı. İki buçuk yıl sonra ilk kez bir menajer (2011'de Carlo Ancelotti) iki ay üst üste bu ödülü alırken, 'Ayın Futbolcusu' ödülü ise Sunderland'in çıkıştaki yıldızı Adam Johnson'a gitti.

Manchester City, yarın saat 17: 00'de Norwich deplasmanına konuk olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor At Küçük Ama Zengin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement