Atakaş Hatayspor, İsveçli forvet Carlos Strandberg'i kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Atakaş Hatayspor, İsveçli forvet Carlos Strandberg'i kadrosuna kattı

Atakaş Hatayspor, İsveçli forvet Carlos Strandberg\'i kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor, İsveçli forvet Carlos Strandberg'i transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce Malmö, Club Brugge, CSKA Moskova gibi takımlarda oynayan 27 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Strandberg'in oynadığı takımlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çektiği ifade edildi. İmza törenine başkan vekili Aydın Toksöz ve teknik direktör Volkan Demirel katıldı. Kulüp, Strandberg'e hoş geldin diyerek başarılar diledi.

05.07.2023 17:33

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, İsveçli forvet Carlos Strandberg'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce Malmö, Club Brugge, CSKA Moskova gibi takımlarda oynayan 27 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Strandberg'in oynadığı takımlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle "göz doldurduğunun" aktarıldığı açıklamada, "Tecrübeli golcü Carlos Strandberg ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Düzenlenen imza törenine başkan vekilimiz Aydın Toksöz ve teknik direktörümüz Volkan Demirel katıldı. Strandberg'e hoş geldin diyor, armamızla sonsuz başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atakaş Hatayspor, İsveçli forvet Carlos Strandberg'i kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement