Atsu'nun cenazesini görünce yerlere yatarak ağlayan kadının kim olduğu, sonradan ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Atsu'nun cenazesini görünce yerlere yatarak ağlayan kadının kim olduğu, sonradan ortaya çıktı

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden Hataysporlu Christian Atsu'nun cenazesi ülkesi Gana'ya gönderildi. Ülkede resmi törenle karşılanan cenazeyi gören bir kadın ise gözyaşlarına boğuldu. Büyük üzüntü yaşayan ve yerlere yatarak ağlayan kadına, Atsu'nun yıllardır maddi yardımda bulunduğu ortaya çıktı.

20.02.2023 08:37  Güncelleme: 11:27

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kalarak hayatını kaybetti. Futbolcunun cenazesi ülkesi Gana'ya gönderilirken, havaalanında bir kadının yaşadığı büyük üzüntü yürek parçaladı.

ATSU'NUN CENAZESİ RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI

Christian Atsu'nun cenazesi ülkesi Gana'da resmi törenle karşılandı. Pazar akşam saatlerinde Akra'ya getirilen futbolcunun cenazesini askerler taşırken, Kotoka Havalimanı'nda konuşan Gana Devlet Başkan Yardımcısı Mahamudu Bawmia, Atsu'nun çok sevilen biri olduğunu ve çok özleyeceklerini belirtti. Havalimanında gözyaşlarına boğulan bir kadın ise herkesi üzüntüye boğdu.

Kim olduğu sonradan ortaya çıktı! Atsu'nun cenazesini gören kadın yerlere yatarak ağladı

CENAZEYİ GÖRÜNCE KAHROLDU

Atsu'nun havalimanında cenazesini gören kadın, tören sırasında hıçkıra hıçkıra ağladı. Gözyaşları içerisinde kendini yerlere atan ve büyük üzüntü yaşayan kadına, Atsu'nun yıllardır maddi yardımda bulunduğu ortaya çıktı.

Atsu'nun cenazesini gören kadın yerlere yatarak ağladı! Sebebi ise sonradan ortaya çıktı
Atsu\'nun cenazesini görünce yerlere yatarak ağlayan kadının kim olduğu, sonradan ortaya çıktı

Son Dakika Spor Atsu'nun cenazesini görünce yerlere yatarak ağlayan kadının kim olduğu, sonradan ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement