Oğuzhan Özyakup: Benfica güçlü bir rakip ama biz de evimizde iyiyiz. Maça kötü başlamadık ama goller geldi. 2. yarı iyi oynayıp geri geldik. 2. yarı 3-0 geridesin ve risk almamız gerekiyordu ve bunu başardık. Belki bir 5 dakika daha olsa 4-3 kazanabilirdik. Kiev deplasmanı zor olur ama öncesinde çok önemli maçlarımız var ilk olarak bu maçlara konsantre olmalıyız.
Cenk Tosun: Böyle bir gol atmak inanılmaz bir duyguydu, bu gol herkesi havaya soktu bizi maça inandırdı. Hocam ben oyuna girerken 3-0'ı unut 0-0 gibi düşün dedi ve ben de maça öyle girdim skoru unutup maçı düşündüm.
Quaresma: İkinci yarı maçı çok istedik başardık ama ilk yarı uyuduk ve bunun sonucunu da çok ağır ödedik. İkinci yarı ise toparlandık. Devre arasında soyunma odasında ne konuşuldu bilmiyorum ama bu bir mucizedir.
Kaynak: Sporvadisi.com
Son Dakika › Spor › Attığım Gol Bizi Maça İnandırdı' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.