Aydınspor 1923'de Şirketleşme İçin Tüzük Değişikliği Yapıldı - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923'de Şirketleşme İçin Tüzük Değişikliği Yapıldı

Aydınspor 1923\'de Şirketleşme İçin Tüzük Değişikliği Yapıldı

Aydınspor 1923 Kulübü genel kurulunda şirketleşme için gerekli tüzük değişikliği yapıldı.

18.01.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923 Kulübü genel kurulunda şirketleşme için gerekli tüzük değişikliği yapıldı.

Kulüp başkanı Süha Bayırlı, genel kurulda yaptığı konuşmada, futbol şubesinin şirkete devredileceğini, derneğin futbol şubesinin borçlarından iki yıl süreyle sorumluluğunun devam edeceğini belirtti. Kongre üyesi Ercan Arslan'ın "Şirket hisselerinden kulüp üyelerinin sorumluluklarını, alacak ve borçlardan yükümlülük altına girip girmediğini" sorması üzerine Bayırlı, şunları kaydetti:

"Burada hisse satışı yoktur. Şirketin kurulma amacı kulübün önümüzdeki yıllarda bir adım atması ve ayakta kalmasına yöneliktir. Sportif A.Ş olmak için federasyona başvurduk. Federasyon da başvuru için tüzüğümüzdeki 3 maddenin değişmesini istedi. Bundan dolayı kongre yaptık. Biz sadece Sportif A.Ş'nin gelirlerini artırmak için çalışıyoruz. Çekilen sıkıntıları biliyoruz ve yaşıyoruz. Bizler bu kulüpte misafiriz. Bundan sonraki dönemde kulübün önünü açmak adına böyle bir değişiklik yapmak zorundayız. Şirketi kurduktan sonra takımımızı üst seviyelere taşıyacağız. Aydınspor 1923'ün üzerine bir tane bile kayıtlı malı yok. Yörük Ali Efe Tesisi belediyeye ait. Biz bu kulübü satmayı düşünmüyoruz."

Bayırlı, şirket hisselerini halka açmayacaklarını belirterek, "Şirket Aydınspor 1923 kulübü derneğinindir. Biz bu kulübü satmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

Kongrede Aydınspor 1923'ün tüzük değişikliği gerçekleşirken, değişikliğin TFF tarafından kabul edilmesiyle takım isminin Aydınspor 1923 A.Ş. olacağı bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923'de Şirketleşme İçin Tüzük Değişikliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement