Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Tekvando ve Satrançta Başarıya Doymuyor - Son Dakika
Spor

Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Tekvando ve Satrançta Başarıya Doymuyor

Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Tekvando ve Satrançta Başarıya Doymuyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin başarılı okullarından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu eğitim ve öğretimin yanında sportif alanda da başarıya doymuyor.

12.02.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı okullarından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu eğitim ve öğretimin yanında sportif alanda da başarıya doymuyor.

Balıkesir'de yapılan taekwondo il birinciliği ve okul sporları satranç müsabakalarına katılan öğrenciler, yine derecelerle ve madalyalarla okullarına döndüler.

Balıkesir'de yapılan taekwondo il birinciliği müsabakalarına okul olarak katılan ekip, başarılı maçlar sonucunda 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük madalyası kazandı.

8. sınıf öğrencisi Emre Can Yapıcı ile 7. sınıf öğrencisi Onur Koç altın madalya; 8. sınıf öğrencisi Emre Günaydın gümüş madalya ve 7. sınıf öğrencisi Serhat Gediz bronz madalya kazandı.

Antrenörleri Volkan Sersan öncülüğünde sıkı bir hazırlık dönemi geçiren okulun başarılı sporcuları öğrenciler, madalya sevincini aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

SATRANÇ BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BALIKESİR'İ TEMSİL EDECEKLER

Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu satrançta da başarıya koşuyor.

Bu kapsamda; okul sporları satranç müsabakalarına, antrenörleri Nahil Filiz öncülüğünde katılan öğrenciler, elde edilmesi zor bir başarıya imza attılar.

Başarılı müsabakalar çıkaran öğrencilerden 6'sı Balıkesir il takımına seçilerek bölge müsabakalarında Balıkesir'i temsil etme şansı kazandı.

Öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu ve çalışmalarının karşılığının alındığını belirten Nahil Filiz, il takımına 6 öğrenci birden yerleştirmenin önemli bir sonuç olduğunu ve öğrencilerin yıllardır aldıkları eğitimin sonucunu almalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurtuluş ise okulların sadece ders yapılan, sınavlara hazırlanılan yerler olmaması gerektiğini belirterek, sanattan spora, bilimden kültüre kadar her alanda başarıdan başarıya koşan bir okul olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Tekvando ve Satrançta Başarıya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement