Bahçeşehirli Şampiyonlar Başkan Koçal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Bahçeşehirli Şampiyonlar Başkan Koçal'ı Ziyaret Etti

Bahçeşehirli Şampiyonlar Başkan Koçal\'ı Ziyaret Etti

Sakarya’da düzenlenen Masa Tenisi Liseler Türkiye Şampiyonasında 19 takım arasında şampiyon olan Bahçeşehir Koleji’nin sporcuları, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı ziyaret etti.

26.02.2014 15:04

Sakarya'da düzenlenen Masa Tenisi Liseler Türkiye Şampiyonasında 19 takım arasında şampiyon olan Bahçeşehir Koleji'nin sporcuları, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaret etti.

Ziyarette Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Çağlar, Masa Tenisi Antrenörü Bayram Ali Yıldız, masa tenisi takımı sporcuları hazır bulundu. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda 1. olan sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Yakup Koçal, "İdarecileri, öğretmenleri, teknik heyeti ve sporcuları kutluyorum. Başarılı çocuklarımızın koordinasyonu önemli bir görev. Çocuklarımızın hem kulüp ortamında, hem de okulda bir arada olmaları başarıyı beraberinde getiriyor. Bu başarılara alıştık. Birkaç sene içerisinde tamamlanacak spor yatırımlarımızın ardından uluslararası başarılarda da sürekliliğin sağlanacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Yalova Bahçeşehir'in başarılı raketleri 4-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Fransa'da hem Yalova'yı, hem de ülkemizi temsil edecek. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bahçeşehirli Şampiyonlar Başkan Koçal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement