Bahri Kaya: "Değişiklikleri Çok Erken Yapmak Zorunda Kaldık" - Son Dakika
Spor

Bahri Kaya: "Değişiklikleri Çok Erken Yapmak Zorunda Kaldık"

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, Adana Demirspor mücadelesi sonrası, sakatlıklar nedeniyle çok erken değişiklikler yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Adana Demirspor’u tebrik ediyorum” dedi.

24.10.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, Adana Demirspor mücadelesi sonrası, sakatlıklar nedeniyle çok erken değişiklikler yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Adana Demirspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Sarıyer, penaltılar sonucunda Adana Demirspor'a 5-3 yenilerek kupaya veda etti. Erken gelen golün planlarını bozduğunu söyleyen Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Biz, gol atıp öne geçip bunu sürdürmek istiyorduk. Ancak korner atarken kaybettiğimiz topla golü yedik. Geriye düşünce sıkıntılı süreç başladı. Hiç ummadığımız sakatlıklarla boğuşurken bu maçta da aynı durum oldu. Ali'nin erken çıkması, ardından Emrah'ın 45 dakika maçı götürebilmesi, son olarak da Hüsnü'nün sakatlığıyla erken 3 değişiklik yaptık. İki takım da zaman zaman birbirine üstünlük sağladı. Skor olarak rakip daha net pozisyonlar buldu. Dönüm noktası uzatmalarda 10 kişi kalan rakibimize üstünlük sağlayamamamızdı. Penaltılarla kaybettik. Rakibimize başarılar diliyorum. Sarıyer camiasını istediğimiz ölçüde iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Artık ligle baş başayız. Adana Demirspor'a kendi liglerinde ve kupada başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bahri Kaya: 'Değişiklikleri Çok Erken Yapmak Zorunda Kaldık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement