Balıkesirspor'da Ara Transfer Dönemi Öncesi Hareketlilik - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da Ara Transfer Dönemi Öncesi Hareketlilik

Balıkesirspor\'da Ara Transfer Dönemi Öncesi Hareketlilik

Kırmızı beyazlı kulübün yönetimi, Ali Akburç ve Mustafa Kayabaşı'dan kendilerine takım bulmasını istedi.

26.12.2013 14:31  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da yönetim, 7 Ocak 2014'te başlayacak ara transfer dönemi öncesi oyunculardan Ali Akburç ve Mustafa Kayabaşı ile yolların ayrılmasına karar verildi. Mustafa Demir ise kiralık olarak Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'ne gönderildi.

Kulübün yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, Demir ve Kayabaşı'nın, teknik heyet ve yönetim kuruluna, takımda yeteri kadar süre alamadıkları için ayrılmak istediklerini ilettiği bildirildi.

Bunun üzerine Demir'in, Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü ile kiralık olarak anlaştığı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ali Akburç ve Mustafa Kayabaşı'dan, kendi talepleri üzerine takım bulmaları istenmiştir. Caner Arıcı'nın transferiyle ilgili hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmemiş olup basında futbolcumuzun transferiyle ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür spekülasyonların çıkması öncelikle Balıkesirspor Kulübüne zarar vermektedir. Futbolcumuzla ilgili talebi olan kulüplerin bize resmi olarak bildirmeleri gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da Ara Transfer Dönemi Öncesi Hareketlilik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement