Balıkesirspor, Göztepeli Erkan Sekman'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor, Göztepeli Erkan Sekman'ı İstiyor

Balıkesirspor, Göztepeli Erkan Sekman\'ı İstiyor

Ara transferde savunmayı İlhan Eker, orta sahayı Ante Erceg, forveti de Josip Tadic'le takviye eden Balıkesirspor'da sağ bek arayışı sürerken, yönetim listenin ilk sırasına Göztepeli Erkan Sekman'ı aldı.

13.01.2016 15:08

Ara transferde savunmayı İlhan Eker, orta sahayı Ante Erceg, forveti de Josip Tadic'le takviye eden Balıkesirspor'da sağ bek arayışı sürerken, yönetim listenin ilk sırasına Göztepeli Erkan Sekman'ı aldı.

Başkan Feyyaz Çiftçi, "Erkan gündemize geldi. Ancak mali durumumuz ortada. Bu oyuncuyu bonservis parası ödeyerek transfer etmemiz zor. Eğer kulübüyle anlaşarak ayrılırsa, kendisini alabiliriz. Erkan dışında alternatifler üzerinde de duruyoruz" dedi.

Şartların oluşması halinde kadro derinliğini artırmak için orta saha ve kanatlara da takviye planladıklarını kaydeden Çiftçi, transferleri bir iki gün içinde netleştirip, lige motive olacaklarını sözlerine ekledi. 2003 yılında Beşiktaş'ta profesyonel olan Erkan Sekman daha önce Karagümrük, Torku Konyaspor, Gaziantepspor, Denizlispor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Orduspor formalarını giydi. Erkan 127 Süper Lig, 81 PTT 1'inci Lig, 48 2'nci Lig maçında oynadı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor, Göztepeli Erkan Sekman'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement