Balıkesirspor'un Yeni Teknik Adamı Belli Oluyor - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'un Yeni Teknik Adamı Belli Oluyor

Balıkesirspor\'un Yeni Teknik Adamı Belli Oluyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, yeni teknik direktörlerinin hafta sonunda yapacakları Fenerbahçe maçında takımının başında olacağını söyledi.

02.12.2014 10:40

Teknik direktör İsmail Ertekin'in istifası sonrası Balıkesirspor yönetim kurulu, ilk kez dün akşam kulüp tesislerinde bir araya gelerek toplantı yaptı. Kulüp Başkanı Aktürk, başkanlığındaki toplantıda gündemdeki teknik direktörler görüşülürken, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçının bilet fiyatları da belirlendi.

Aktürk, teknik direktör konusunda 6 aday bulunduğunu, yönetim olarak değerlendirme aşamasında olduklarını belirterek, "Bizim ve onların verdikleri teklifler konuşularak son kararı vereceğiz. Yeni teknik direktörümüz, Fenerbahçe maçında takımın başında olacak" dedi.

Mücadelelerinin süreceğini ifade eden Aktürk, "Önümüzde 23 maç var. Üstümüzdeki takımlarla aramızda çok fazla puan farkı yok. İki galibiyet ile onları yakalayabiliriz" diye konuştu.

Öte yandan, 6 Aralık'ta Fenerbahçe ile yapılacak maçın bilet fiyatları, kale arkası 25, maraton 50, kapalı-2 75, kapalı-1 100 ve misafir 32,50 TL olarak açıklandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Balıkesirspor'un Yeni Teknik Adamı Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement