Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Açıklaması

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Açıklaması

Galatasaray'a yenilerek ligi ikinci olarak bitiren Banvit'i tebrik eden Sedat Pekel, Banvit'in gönüllerin birincisi olduğunu söyledi.

18.06.2013 14:25  Güncelleme: 14:41

Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon finale kadar yükselen ve Galatasaray'a yenilerek ligi ikinci olarak bitiren Banvit'i tebrik eden Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Banvit'in gönüllerin birincisi olduğunu söyledi.

Galatasaray ile oynadığı final karşılaşmasını kaybederek lig ikincisi olan Banvit Basketbol Kulübü'nun Başkanı Özkan Kılıç'a bir kutlama mesajı gönderen Başkan Pekel, çok ciddi rakiplerin bulunduğu zorlu bir mücadele sonrası finale kadar yükselen Banvit'in final maçlarındaki mücadelesi ile de gönüllerin şampiyonu olduğunu söyledi. Banvit Basketbol Takımı'nı bu başarıdan dolayı tebrik eden Pekel, "Beko Basketbol Ligi 2012-2013 sezonunda lig finali oynama başarısı gösteren Banvit Basketbol Takımı ile Bandırma olarak gurur duyduk. Çok ciddi rakiplerin bulunduğu zorlu lig mücadelesi sonrası finale kadar yükselen, final maçlarındaki mücadelesi ile de gönüllerimizin şampiyonu olan Banvit'i bu başarıdan dolayı kutlar, bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için şahsınızda kulüp yöneticilerinize ve oyuncularınıza teşekkür ederken, yeni sezonda da daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement