Bandırmaspor'dan Taraftarlarına Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor'dan Taraftarlarına Sağduyu Çağrısı

Bandırmaspor\'dan Taraftarlarına Sağduyu Çağrısı

Basın sözcüsü Gülmezgil: ''Kulübümüzün bundan sonraki maçlarında maddi ve manevi zarar görmemesi için taraftarlarımızı kötü tezahürat ve bazı olaylardan kaçınmaya ve sadece takımıza destek vermeye çağırıyoruz''

18.02.2014 13:45

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un basın sözcüsü Can Gülmezgil, "Kulübümüzün bundan sonraki maçlarında maddi ve manevi zarar görmemesi için taraftarlarımızı kötü tezahürat ve bazı olaylardan kaçınmaya ve sadece takımıza destek vermeye çağırıyoruz" dedi.

Gülmezgil, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen günlerde yürürlüğe giren yeni ceza yönetmeliği konusunda taraftarlarına çağrıda bulunarak, "Taraftarlarımız, Bayrampaşaspor deplasmanı ve Bandırma'da Eyüpspor ile oynadığımız maçlarda rakip taraftarların provokasyonu ve tahrikiyle de olsa centilmenlik dışı çirkin tezahürata yönelmiştir. Kulübümüzün bundan sonraki maçlarında maddi ve manevi zarar görmemesi için taraftarlarımızı bu çeşit olaylardan kaçınmaya ve sadece takımıza destek vermeye çağırıyoruz" diye konuştu.

Yeni yönetmeliğin çok katı cezai müeyyidelerle dolu olduğuna dikkati çeken Gülmezgil, "Şampiyonluğa oynayan ve bundan sonraki her maçı son derece önem taşıyan takımımızı düşünerek, taraftarlarımızı çok daha dikkatli olmaya, rakip seyircilerin tahriklerine kapılmamaya çağırıyoruz. Eğer böyle giderse hem futbolcularımıza vereceğimiz primleri ceza olarak federasyona ödemek zorunda kalırız hem de sahamız kapanabilir" şeklinde konuştu.

Bayrampaşaspor maçı nedeniyle kulüplerine 8 bin lira ceza kesildiğini, Eyüpspor maçında da kötü tezahürat nedeniyle 16-32 bin lira ceza gelebileceğini vurgulayan Gülmezgil, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu hafta, İstanbul'da Tepecikspor ile oynayacağız. Maçın oynanacağı stadın kapasitesi sadece 750 kişilik olup, Bandırmaspor taraftarlarından sadece 35 kişi maça girebilecek. Taraftarlarımızın bunu düşünerek hareket etmelerini bekliyoruz. Tepecikspor maçını kazanarak, şampiyonluk yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu maç öncesi takımımızda kırmızı kart cezalısı Onur'un dışında eksiğimiz bulunmuyor". - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bandırmaspor'dan Taraftarlarına Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement