Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması

"(Pazarspor maçı) İddiamızı sürdürmek için mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı.

27.01.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, deplasmanda 2-0 kazandıkları Pazarspor maçına ilişkin, iddialarını sürdürmek için mutlak galip gelmeleri gereken bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Oyuncularım, üzerlerine düşeni yaparak, istediğimiz 3 puanı aldılar" dedi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda yaptıkları müsabakada Pazarspor'u 2-0 yendiklerini anımsatarak, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Takımı ortaya koydukları futbol ve aldıkları sonuçtan dolayı kutlayan Çapanoğlu, "İddiamızı sürdürmek için mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Oyuncularım, üzerlerine düşeni yaparak istediğimiz 3 puanı aldılar" diye konuştu.

Çapanoğlu, haftaya sahalarında oynayacakları Güngörenspor maçını da kazanarak yükselişlerini sürdürmek istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Göngörenspor maçında 4 sarı kart cezalısı olan Onur, kadroda yer almayacak. Hedefimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Güngörenspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Yeni transferlerimizin kısa sürede takıma uyum sağlamaları halinde sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement