Barcelona, Vermaelen'i Bitirdi! - Son Dakika
Spor

Barcelona, Vermaelen'i Bitirdi!

Barcelona, Vermaelen\'i Bitirdi!

Kadrosunda önemli değişiklikler yaşayan Barcelona, Arsenal kaptanının da işini bitirdi.

08.08.2014 17:49

Barcelona, Arsenal'in Belçikalı yıldızı Thomas Vermaelen'i renklerine bağlıyor.

BBC Sport'ta yer alan habere göre, Barcelona'nın 15 Milyon Pound bonservis bedeli karşılığındaArsenal ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

29 yaşındaki futbolcu, haftasonuna kadar İspanya'ya gidip sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Vermaelen, geride kalan sezonda yaşadığı sakatlıklar ve defans hattında Koscielny-Mertesacker ikilisinin uyumu nedeniyle fazla forma şansı bulamamış ve sadece 7 lig maçında ilk 11'de sahaya çıkabilmişti.

Arsenal'in, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Vermaelen'i bedavaya kaptırmak yerine satışına sıcak baktığı ve bu yüzden 15 Milyon Pound'luk teklifini kabul ettiği belirtildi.

2009 yazında Ajax'tan 10 Milyon Pound'luk bonservis bedeliyle Arsenal'e transfer olan başarılı stoper, Londra temsilcisindeki 5 sezonunda toplam 150 resmi maça çıktı ve 15 de gol attı.

Belçika Milli takımının da kaptanlığını yapan Vermaelen, 18 yaşından itibaren hizmet vermeye başladığı Ajax'taki son 2 sezonunda kaptanlık yaparken, Amsterdam temsilcisinde toplam 143 resmi maçta sahaya çıkmış ve 10 gol atmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Vermaelen'i Bitirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement