Başkentli Hakemler Kokart Taktı - Son Dakika
Spor

Başkentli Hakemler Kokart Taktı

Ankara'da 71 futbol hakemi, kokartını aldı.

13.06.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 71 futbol hakemi, kokartını aldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ankara İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen kokart ve yemin töreni, Pool Pub Sky Sport Center'da yapıldı. Törende, 71 hakem kokartına kavuşarak Bölgesel Lig'e yükseldi.

TFFHGD Ankara Şube Başkanı Özgüç Türkalp, burada yaptığı konuşmada, kokart takılan hakemlerin arasında, geleceğin yeni "Cüneyt Çakır"ları olabilecek yetenekte gençler bulunduğunu belirterek, "Tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor ve yeni sezon hazırlıklarının başarılı geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Celal Mutlu ise hakemlerin katkısıyla sezonu başarılı bir şekilde bitirdiklerini kaydetti. Zaman zaman az da olsa kulüplerden şikayet aldıklarını ifade eden Mutlu, "Bu çok normal, insanın olduğu yerde hata da olur. Fakat hiç kimse bunların arkasında art niyet aramasın. Tüm arkadaşlarımızın başarılarını kutluyorum" diye konuştu.

TFF Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Tokat ise şunları söyledi:

"Sezon bir başlıyor ve ne olduğunu anlamadan bitiyor. Sezon ortasında göreve geldim. Hem üzücü hem güzel günler oldu. Bugün arkadaşlarım için çok sevinçli bir gün. Büyüklerimizden devraldığımız görevleri en iyi şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Genel anlamda Ankara'da iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Ankaralı hakemlerin, başarı oranı yüksek. Açıklanan istatistiklere göre yüzde 71 başarı oranı var. İyi bir şekilde yönetildikleri takdirde çok iyi yerlere geleceklerini düşünüyorum."

Konuşmaların ardından, yaş haddinden ulusal hakemliği bırakan Bora Budak, Sinan Akgül ve Halil Ertan Yılmaz'a şilt takdim edildi. Daha sonra Ankara Amatör Lig'de görev yapan 71 hakem, yemin ederek kokartlarını aldı.

Törenden sonra Celal Türk Futbol Turnuvası final ve üçüncülük maçları oynandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkentli Hakemler Kokart Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement