Basketbol: Erkekler 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Basketbol: Erkekler 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İspanya'nın Zaragoza şehrinde düzenlenen Erkekler 17 Yaş Altı Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonası ilk maçında Türkiye, Mısır'ı 71-61 mağlup etti.

İspanya'nın Zaragoza şehrinde düzenlenen Erkekler 17 Yaş Altı Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonası ilk maçında Türkiye, Mısır'ı 71-61 mağlup etti.

ABD, Mısır ve Tayvan ile beraber A Grubu'nda yer alan 17 Yaş Altı Basketbol Milli Takımı, şampiyonadaki ilk maçında Mısır ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan genç milliler, ilk periyodu 27-8 geride kapattı. Milliler, ikinci çeyrekte oyunun kontrolünü eline alıp aradaki farkı azaltsa da ilk devre Mısır'ın 38-29 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ay-yıldızlılar, arka arkaya bulduğu sayılarla üçüncü periyodu 59-46 önde bitirdi. Son çeyrekte de üstünlüğünü devam ettiren milliler, karşılaşmayı 71-61 kazanarak, şampiyonaya galibiyetle başladı.

Ay-yıldızlı ekip, gruptaki ikinci maçında ABD ile yarın TSİ 22.00'de karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA