Fenerbahçe için sorun yok!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yargılanmasına dair yaptığı itirazı reddetmesi nedeniyle yeniden cezaevine girmesi söz konusu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, buna rağmen cumartesi günü maçlarını oynayan kulübün iki basketbol takımını da yalnız bırakmadı.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın, Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Turu 2. maçında Kaski ile karşılaştığı maçı tribünden izleyen Başkan Aziz Yıldırım, bu maçtan sonrada Fenerbahçe Ülker'in Ataşehir'de Ülker Arena'da büyük salonda oynadığı Beko Basketbol Ligi 27. Hafta mücadelesi olan Trabzonspor Medical Park maçına da gitti. Yıldırım'ı eski yöneticiler ve futbolcular da yalnız bırakmazken, iki takım arasındaki karşılaşmada taraftarlar, başkan Yıldırım'a büyük destek verdi.
Bu arada, devre arasında gerçekleştirilen yarışmaya katılan İsmail Yılmaz adlı taraftar, saha ortasında evlenme teklifinde bulunduğu kız arkadaşının parmağına yüzük taktı. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım da bu ikiliyi tebrik ederek mutluluklar diledi.
Son Dakika › Spor › Basketbol İzledi! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?