Bayraktar: "Oyun Sistemi, Transfer Tahtasına Bağlı" - Son Dakika
Spor

Bayraktar: "Oyun Sistemi, Transfer Tahtasına Bağlı"

Bayraktar: "Oyun Sistemi, Transfer Tahtasına Bağlı"

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, kamp çalışmalarında yeni transferlerin takıma adapte olduğunu belirterek, "Mevcut ve yeni oyuncularımız takıma adapte oldu ve bir oyun sistemi oturttuk, bu sürecin sonunda yaşanacak olası bir ters durum da sistemi değiştirmek zorunda kalabiliriz" dedi.

13.08.2015 13:51

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, kamp çalışmalarında yeni transferlerin takıma adapte olduğunu belirterek, "Mevcut ve yeni oyuncularımız takıma adapte oldu ve bir oyun sistemi oturttuk, bu sürecin sonunda yaşanacak olası bir ters durum da sistemi değiştirmek zorunda kalabiliriz" dedi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlık maçları oynayan Orduspor'da galibiyetler sevindirse de transfer tahtasının açılmaması yönetim ve teknik heyeti düşündürüyor. Kamp sürecini ve transfer tahtasını değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, çalışmaların iyi gittiğini, galibiyete aç olan genç takımın maç kazanarak motive olduğunu söyledi. Hazırlık maçlarını kazanmamın önemli olduğunu vurgulayan Bayraktar, yeni transferlerinde bu maçlarla takımda adapte sürecini atlattığını ancak transfer tahtasının açılmaması durumunda takımda sistem değişikliği oluşturulacağını, bu durumun da takımı olumsuz etkileyeceğini belirtti.

"MAÇ KAZANDIKÇA MOTİVASYONUMUZ ARTIYOR"

Kamp sürecinin istedikleri sistemi takıma benimsetme noktasında olumlu katkıları olduğunu dile getiren Sinan Bayraktar, "Kamp süresince özetle sistemin oturması adına olumlu bir gidişat var. Sistemi oturturken yeni transferle kazanarak gitmekte bize olumlu yansıyor. Geçen yıl, uzun süre kazanamayan genç bir kadro var. Onlar uzun süre maç kaybettikten sonra hazırlıkta olsa maç kazanmaları onların moral ve motivasyonlarını arttırıyor. Bizim için en önemlisi sitemi oturtturmak. Hazırlık maçlarını kazanmak her zaman güzeldir. Bu hazırlık maçlarında oyun sistemini oturtma adına mesafe katetmek istiyoruz. Bu maçları daha çok kazanarak oyuncularımızın istek ve arzularını arttırarak lige hazırlamaya çalışıyoruz. Şuan için olumlu bir gidişat yaşanıyor ancak bu demek değildir ki her şey tamam. Hayır bu şekilde değil sıkıntılarımızda var bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

"TRANSFER AÇILMAZSA OYUN SİSTEMİ DEĞİŞİR"

Transfer tahtasının açılmasını istediklerini ancak tersi bir durumda sistem değişikliğine gidebileceklerini vurgulayan Bayraktar, "Hazırlık maçlarında yeni transfer edilen oyuncularımıza ağırlık veriyoruz. Oyuncularımız bu süreçte birbirlerine adapte oluyorlar, sürecin sonunda ters bir durum olursa oyun sisteminde aksaklıklar olur ve yeniden bir sistem kurmak zorunda kalabiliriz. Transfer konusundaki bu belirsizlikler Pazartesi günü netleşecek, dileğimiz olumlu yönde netleşmesidir. Transfer açıldığı taktirde bize olumlu yansımaları olacak ve bizler üstüne koyarak devam edeceğiz. Sonuç olarak 9-10 oyuncu ile birlikte bir ayı aşkın süredir çalışıyoruz ve bu oyuncuların takıma adapte olmaları sağlandı. Bu sebeple transferde yaşanacak olumsuz bir durum takımı alt üst edecektir. Ancak tahta açılmazsa diğer türlü nasıl ilerleriz bununla ilgilide bir B planımız olacaktır" şeklinde konuştu.

Yeni sezonun 2. etap kamp çalışmalarında Doğancan Aynacı dışında sakatlık problemi yaşamadıklarını ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, 3'te 3 yaptıkları hazırlık maçı galibiyetlerine Pazar günü oynayacakları maçı da ekleyerek Ordu'ya tüm hazırlık maçlarını kazanarak dönmek istediklerini sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayraktar: 'Oyun Sistemi, Transfer Tahtasına Bağlı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement