Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı'nda, ligdeki ikinci galibiyetin sevinci yaşanıyor.

04.12.2012 10:39

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı'nda, ligdeki ikinci galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni uzatmalarda 96-86 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, rahat bir nefes aldı. 8. hafta sonunda alınan 2. galibiyetle puanını 10'a çıkaran Mersin ekibi, Erdemir'in ardından 12. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu deplasmanda Aliağa Petkim ile oynayacak olan Güney ekibi, bu maçı da kazanıp galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Son oynanan Antalya Büyükşehir Belediyesi ile bu hafta sonu oynayacakları Aliağa Petkim maçını İHA muhabirine değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Mete Babaoğlu, Antalya deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi takımı ligde iyi oynayan ve çok mücadele eden bir takım. Hem kendi evinde hem de deplasmanda tüm maçlarını tempolu oynayan bir takım. Maç öncesi bu maçın zor geçeceğini biliyorduk ve öylede oldu. Kafa kafaya oynanan maçın normal süresi 79-79 eşitlikle sonuçlandı. Uzatmalarda ise sahada daha dirin kalan ve daha iyi mücadele eden takımımız maçı 96-86 kazandı. Antalya'dan galibiyetle dönmek önemliydi, bunu başardık. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aliağa Petkin maçını da değerlendiren Babaoğlu, "Aliağa Petkin sıralamada bizim rakiplerimizden bir tanesidir. Yine bizi zorlu bir maç bekliyor. Deplasmanda olmamız bizi biraz daha zorlayacaktır. Ama artık takımımız deplasman maçlarına alıştı. Bu maçta da oyuncularım sahada gerekli mücadeleyi ve oyunu sergileyerek galip geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Ligde kalan maçlardan da başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini dile getiren Babaoğlu, "Ligde maçların 3'de birini geride bırakıyoruz. Ama köprülerin altından daha çok su akar. Sıralamada ki yerler daha çok değişir. Bizim bundan sonra oynayacağımız rakipler bize denk takımlar. Bu maçlardan iyi sonuçlarla dönmeliyiz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement