Benitez: Napoli'de Mutluyum - Son Dakika
Spor

Benitez: Napoli'de Mutluyum

Benitez: Napoli\'de Mutluyum

Rafa Benitez, kupada Udinese'yi penaltı atışlarıyla yendikleri maçın ardından Napoli'deki geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

23.01.2015 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Penaltılarla Udinese’yi 7-6 yenerek İtalya Kupası’nda son 4’e kalan Napoli’de Teknik Direktör Rafael Benitez, takımda mutlu olduğunu tekrarladı.

İtalya Kupası son 16 turu karşılaşmasında Napoli, San Paolo Stadı'nda Udinese’yi normal süresi 1-1, uzatmaları 2-2 biten maçta, penaltılarla 7-6 yenerek çeyrek finalde Inter’in rakibi oldu.

Liverpool’un eski teknik direktörü Rafa Benitez, maçtan sonra Napoli ile sona erecek olan sözleşmesi ile ilgili konuştu.

Napoli’de mutlu olduğunu söyleyen Benitez, Haziran ayında sona erecek olan sözleşmesiyle ilgili, bahar döneminde başkan Aurelio De Laurentiis ile geleceği hakkında görüşeceklerini söyledi.

“İki yada üç ay içinde kulüpteki geleceğinin belli olacağını ifade eden Benitez, “Burada çok mutluyum ve her maçta en iyi sonucu almak için çabalıyorum. Başka kulüplerle ilgili söylentiler çıkabilir ama ben şuan işime odaklıyım” dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Benitez: Napoli'de Mutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement