Berardi, Milan Karşısında Şov Yaptı: 4-3 - Son Dakika
Spor

Berardi, Milan Karşısında Şov Yaptı: 4-3

Berardi, Milan Karşısında Şov Yaptı: 4-3

Sassuolo deplasmanına konuk olan Milan, rakibinin Berardi ile bulduğu dört gole karşılık vermeye çalışsa da mağlubiyetten kurtulamadı.

12.01.2014 23:45

Sezon boyunca işleri bir türlü rayına oturtamayan Milan, 19. haftada Sassuolo deplasmanına çıktı.

Milan maça çok iyi başladı. 9. dakikada iyi fırsat yakalayan konuk ekip Robinho ile golü atmayı başardı ve 1-0 öne geçti. Bu golden yaklaşık dört dakika sonra bu sefer Cristante'nin güzel asisitini gole çeviren Balotelli farkı ikiye çıkardı.

Ancak çok hızlı bir şekilde başlayan maçta 15. dakikada bu sefer Berardi, Sassuolo lehine golü attı ve farkı bire indirdi. 28. dakikada ise 19 yaşındaki oyuncu kendisinin ve takımının ikici golünü atarak skora dengeyi getirdi. Genç oyuncu 41. dakikada üçüncü golünü de atarak ilk yarıyı ev sahibi ekibin önde kapatmasını sağladı.

Ancak Berardi'nin yapacakları bununla sınırlı değildi. İkinci yarının başlamasından iki dakika geçmesinin ardından İtalyan oyuncu dördüncü golünü attı ve skoru 4-2'ye getirdi.

Maçı bırakmak istemyen Milan'da 86. dakikada Riccardo Montolivo golü buldu ve farkı bire indirdi. Ancak Allegri'nin öğrencilerinin bu çabaları yeterli olmadı.

4-3'lük skorla maçı kazanan Sassuolo puanını, 17'ye yükseltti. Milan ise 22 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Berardi, Milan Karşısında Şov Yaptı: 4-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement