Beşiktaş, Akhisarspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Akhisarspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Akhisarspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
10.04.2018 14:33

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Akhisarspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve minik kale maçlar yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Antrenmanı Başkan Fikret Orman da takip etti.

Bu arada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Otizm Haftası dolayısıyla Mimoza Rehabilitasyon Merkezi'nden gelen özel konuklar antrenmanı izledi. Başkan Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular özel konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Akhisarspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika


Advertisement