Beşiktaş Altay'ı 1-0 yendi! Kara Kartal hasrete son verdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Altay'ı 1-0 yendi! Kara Kartal hasrete son verdi

Beşiktaş, sahasında Altay'ı 1-0 mağlup etti. Hasret kaldığı galibiyeti bitiren siyah-beyazlılar puanını 41'e yükseltti ve maç fazlasıyla 5. sıraya yerleşti. İzmir ekibi ise 22 puanda kalarak 19. sırada yer aldı.

19.02.2022 21:05  Güncelleme: 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile Altay, Süper Lig'in 26. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah-beyazlılar, 1-0 kazandı.

BEŞİKTAŞ VIDA'YLA 3 PUANI ALDI

Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Beşiktaş'ın golünü 64. dakikada Vida attı. Bu sonuçla siyah-beyazlılar 3 haftalık galibiyet hasretine son verirken ligde maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

ALTAY KENDİNİ ATEŞE ATTI

16 haftalık kazanamama serisine 2 haftadır ara vererek 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Altay ise Beşiktaş'a mağlup olarak küme düşme hattında kendini zor duruma soktu. 22 puanla 19. sırada kalan İzmir ekibinin düşme hattının üzerindeki en yakın rakibiyle arasında 5 puan fark var.

Beşiktaş Altay\'ı 1-0 yendi! Kara Kartal hasrete son verdi

Son Dakika Spor Beşiktaş Altay'ı 1-0 yendi! Kara Kartal hasrete son verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: 1-0 yenmedi yendirildi. Altay'ın 2 yüzde yüz penaltısı verilmedi.Golü atan vidanın yaptığı hareket yüzde yüz kırmızı kart.Birde utanmadan karşı takımın yere düşürülen adamına da sarı kart gösteriyor.Adana Demir spor başkanı az bile söylemiş.Bir şebeke var kardeşim.Galiba parayı basana veriyor maçı.Ben şüphelenmeye başladım.Vara git hocam diyor Altay'ın kaptanı adam yanaşmıyor.Bir ara yürüdü bakmak için 3 adımdan sonra yolu kesildi kulağına gitme dendi.Ve aradaki zamanı bile oynatmadı.Pis kokuyo 0 0 Yanıtla

Advertisement