Beşiktaş Kulübü, bazı gazetelerde yer alan transfer iddialarını yalanlayarak, "Bu tür haberlerin, futbolcularımızın ve camiamızın şampiyonluğa odaklanmasını engellemeye yönelik maksatlı haberler olduğunu düşünmekteyiz" açıklamasını yaptı.
Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fotomaç ve Takvim gazetelerinde futbolcumuz Jose Sosa'nın transfer olacağı, yerine Daniel Didavi'nin alınacağı şeklinde yansıtılan haberler doğru değildir. Güneş gazetesinde yer alan Ben Afra transferi iddiası da gerçeklerden uzaktır.
Transfer sezonunun olmadığı, ligin bitimine 11 maçımızın kaldığı ve şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz bu ortamda, bu tür haberlerin, futbolcularımızın ve camiamızın şampiyonluğa odaklanmasını engellemeye yönelik maksatlı haberler olduğunu düşünmekteyiz" denildi. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Beşiktaş: 'Çıkan Haberler Şampiyonluğu Engellemeye Yönelik' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?