Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü. Streching ve dinlenme çalışması yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası 10 dakika tempolu koşu çalışması yapan siyah-beyazlılar, pas ve serbest şut çalışmasıyla antrenmanı noktaladı.
Çalışmaya tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Gökhan Süzen, Veli Kavlak, Uğur Boral ve Oğuzhan Özyakup ile A2 Takım'ın Kartalspor ile oynayacağı lig maçında forma giyecek; Günay Güvenç, Mehmet Akgün, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Michael Eneramo, Pedro Franco ve Kerim Frei katılmadı. Bireysel hazırlıklarını sürdüren Filip Holosko ve İbrahim Toraman da idmanda yer almadı.
Siyah-beyazlı ekip, yarını izinli geçirecek ve Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 18 Eylül Çarşamba günü saat 11: 00 ve 18: 00'de basına kapalı yapacağı antrenmanlarla devam edecek. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.