Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor Maçına Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor Maçına Hazır

24.11.2017 15:12

Beşiktaş, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları, stretching ve istasyon koşuları ile başladı. 5'e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması, taktik programın yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile tamamlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor Maçına Hazır - Son Dakika


Advertisement