Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Galatasaray müsabakasının hazırlıklarını yarın saat 17.00'de gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayıp kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA