Beşiktaş'ın Transfer Uçağı 12 Mayıs'ta Havalanıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Transfer Uçağı 12 Mayıs'ta Havalanıyor

Beşiktaş\'ın Transfer Uçağı 12 Mayıs\'ta Havalanıyor

-yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk olarak Trabzonspor'dan Egemen Korkmaz ile anlaşmaya varmıştı.

05.05.2011 17:00

-yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk olarak Trabzonspor'dan Egemen Korkmaz ile anlaşmaya varmıştı. Siyah-Beyazlı futbol komitesi defans hattına Egemen dışında farklı bir oyuncu transfer etmek için temaslarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili teknik direktör Tayfur Havutçu'nun verdiği raporu dikkatte alan futbol komitesinin, genç teknik adamın listesinde bulunan Samsunspor'un defans oyuncusu Kemal Tokak ile ilgili araştırma yaptıkları ancak genç oyuncuyu trasnfer etmek için temaslarda bulunmadıkları kaydedildi.

Kemal dışında 3 genç futbolcuyu daha izledikleri bildirilen komitenin, Ersan Gülüm'ün takımda kalıp kalmayacağının belli olmasının ardından defans oyuncusu için temaslarını hızlandıracağı belirtildi.

DIEGO FORLAN KONUSUNDA OYUNCU VE ATLETICO MADRID İLE BÜYÜK ORANDA ANLAŞAN FUTBOL KOMİTESİ, 11 MAYIS'DAKİ KUPA FİNALİNİN ARDINDAN MADRİD'E GİDEREK TRANSFERİ NOKTALAYACAK

Öte yandan futbol komitesi bugüne kadar yabancı oyuncu olarak sadece Diego Forlan ile ciddi olarak ilgilendi. Forlan için kulübü Atletico Madrid ile bonservis bedeli konusunda pazarlıkların devam ettiği biliniyor. Uruguaylı futbolcunun transferinde büyük aşama kaydeden Siyah Beyazlı yönetim, 11 Mayıs'da oynanacak kupa finalinin ardından bu transferi noktalamak için İspanya'ya gidecek. Forlan için Atletico Madrid'de büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenirken, oyuncunun İstanbul'a gelme konusunda yaşadığı kararsızlığın ortadan kaldırılması ve alacağı yıllık ücretin yapılacak son görüşmede belirleneceği bildirildi. Forlan için en fazla 5 - 6 milyon Euro arasında bonservis bedeli vermeyi düşünen Siyah Beyazlı kulüp, Forlan'a ise yıllık 3 milyon Euro ücret vermeyi planlıyor.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER LİSTESİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLEN TIAGO MENDES: "ATLETICO MADRID'DE MUTLUYUM VE BURADA KALMAK İSTİYORUM"

Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen bir diğer isim Tiago Mendes ise bugün İspanyol medyasına verdiği röportaj ile Atletico Madrid'de kalmak istediğini açıkladı. Portekizli oyuncu İspanya'nın Marca gazetesine verdiği demeçte Atletico Madrid ile kiraklık olarak imzaladığı mukavelenin sezon sonu biteceğini ancak bonservisinin bulunduğu Juventus ile anlaşılması halinde futbol hayatına İspanya'da devam etmek istediğini vurguladı. Tiago " Henüz sezon bitmedi ama gelecek yıl kariyerime nerede devam edeceğimi bilmek istiyorum. Ben Atletico Madrid'de mutluyum. Eğer Juventus ile anlaşılırsa Madrid'de futbol oynamaya devam etmekten mutluluk duyarım" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Transfer Uçağı 12 Mayıs'ta Havalanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement