Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Vida'yla yol ayrımına gelen Beşiktaş, deneyimli savunmacının yerine aradığı ismi Fransa'da buldu.
Fanatik'in Gana basınından aktardığı habere göre, Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş'tan flaş bir transfer hamlesi geldi. Stoper arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların, Fransa Ligi'nde Strasbourg'da forma giyen Alexander Djiku için harekete geçtiği kaydedildi.
27 yaşındaki savunmacı, hem kulüp hem de ülkesi için dikkat çeken bir performansın ardından Avrupa'daki birçok takımın hedefi haline geldi Siyah-beyazlılar, 1.82 boyundaki stoperle bu yaz sözleşme imzalamak istiyor. Ganalı defans, Fransa Ligi'nde bu sezon 30 maça çıkarken 1 gol attı. Djiku'nun güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.
Son Dakika › Spor › Beşiktaş macerası Vida için sona erdi! Siyah-beyazlılar, Hırvat savunmacısının yerine gelecek isim için girişimlere başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.