Beşiktaş, Stoper Takviyesi İçin Brezilyalı Manoel Messias'ı Takibe Aldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Stoper Takviyesi İçin Brezilyalı Manoel Messias'ı Takibe Aldı

Uzun süredir savunmada problem yaşayan Beşiktaş, devre arasında Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Sambacı Manoel Messias'ı transfer etmek için harekete geçti.

17.12.2016 12:34

Devre arası transfer döneminde takıma mutlaka takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

MESSİAS 1 NUMARA

Dünyanın dört bir yanında oyuncu takip eden Siyah-Beyazlılar, savunmaya aradığı ismi Brezilya'da buldu. Kartal, Cruzeiro'da forma giyen 26 yaşındaki stoper Manoel Messias transferinde son aşamalara geldi. 'Sambacı'nın Beşiktaş'a gelmek istediği, kulübüyle bonservis konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar'ın 4 milyon euroluk rakamı indirmek istediği, kabul edilirse Manoel Messias'ın Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğu kaydedildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de ilk tercih olarak Messias'ı istediği kaydedildi.

ÖNCELİK STOPER VE KANAT!

Savunmadaki 'Brezilyalı uyumu'nu da dikkate alan Siyah-Beyazlı yönetim: Messias'ın transferini bitirerek 3 kulvarda yarışan kadroya defansif açıdan alternatif yaratmak ve kalite artırmak adına stoper transferine öncelik veriyor. Kartal, bir de kanat oyuncusu alarak transferi bitirmeyi düşünüyor.

Aboubakar'a ödenen yıllık 3.5 milyon Euro'luk ücreti de hesaba katan yönetim, golcü transferinde şartları çok zorlamayı düşünmüyor.

'YEDEK'TE DEDE VAR

Manoel Messias transferi için Cruzeiro ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, yine aynı kulüpte forma giyen Dede için de nabız yokladı. 28 yaşındaki milli stoperi alternatiif olarak düşünen Siyah-Beyazlılar, Messias transferinde olumsuz gelişmeler yaşanırsa ibreyi Dede'ye çevirecek.

MANOEL MESSIAS KİMDİR?

26 Şubat 1990 doğumlu olan Manoel, Sao Paulo-Bacabal doğumludur... Manoel, 2009 yılında Atletico Paranaense alt yapısından A takıma yükseldi. 2014 ise 2 milyon 550 bin Euro bedelle Cruzeiro'ya transfer oldu. Cruzeiro'da 62 maçta forma giyen Brezilyalı oyuncu, 9 sarı kart görürken, hiç kırmızı kart görmedi. Manoel, 62 maçta 3 kez rakip ağları havalandırırken, 2 kez de asist yaptı. Güçlü fizik yapısıyla dikkat çeken Manoel, kariyeri boyunca çıktığı 229 maçta ise yalnızca 2 kırmızı kart gördü.

(Habertürk)

Beşiktaş, Stoper Takviyesi İçin Brezilyalı Manoel Messias\'ı Takibe Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Stoper Takviyesi İçin Brezilyalı Manoel Messias'ı Takibe Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement