Beşiktaş'ta Rota Milan'lı Mario Balotelli'ye Döndü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Rota Milan'lı Mario Balotelli'ye Döndü

Beşiktaş'ın daha önce soğuk baktığı İtalyan santrafor Balotelli, menajer Ahmet Bulut'un devreye girmesiyle alternatif forvet listesine alındı.

05.07.2016 23:12

Beşiktaş yönetimi sadece Mario Gomez'e bel bağlamıyor. Başkan Fikret Orman, Alman yıldızla yeniden anlaşma sağlanamaması durumunda alternatifleri bir kenara koydu. Siyah-beyazlıların muhtemel yeni golcülerinden birisi Mario Balotelli oldu.

BULUT DEVREYE GİRDİ

26 yaşındaki yıldız için Gökhan Gönül'ün transferinde başrol oynayan menajer Ahmet Bulut devreye girdi. Balotelli'nin menajeri ile yakın arkadaş olan Bulut, uygun bir maliyete transferi noktalayacak. Kiralamak için Gomez'in aldığı 3.5 milyon Euro'luk ücretle teklif yapılacak.

BALO OLMAZSA LLORENTE

Sadece Balotelli ile de sınırlı kalmayan siyah-beyazlılar, Sevilla'da fazla forma şansı bulamayan Fernando Llorente için de nabız yokluyor. Oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen 1.95'lik İspanyol yıldız için harekete geçen siyah-beyazlılar, bu isme daha sıcak bakıyor. Sevilla'nın bedelsiz olarak renklerine kattığı 31 yaşındaki futbolcuyu zorluk çıkarmadan satmaya yanaşması da yönetimi fazlasıyla cezbediyor.

Beşiktaş\'ta Rota Milan\'lı Mario Balotelli\'ye Döndü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Rota Milan'lı Mario Balotelli'ye Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cem keskin: Asamoah gyan ı tek geçerim. 1 0 Yanıtla

Advertisement